Hem Annons Så enkelt får du friskare tänder och bättre munhälsa

Så enkelt får du friskare tänder och bättre munhälsa

Gilla denna artikel
I Ishavets vatten växer den verksamma ingrediensen. Foto: Pixabay
Sune Wikner är namnet på den svenske tandläkaren som utvecklat en riktigt bra produkt för friskare tänder och bättre munhygien. Wikner var ute efter att hitta en helt naturlig ingrediens som aktivt kunde leda till bättre munhälsa – och han lyckades.
Ett unikt fynd i havet

I Ishavet, precis utmed Nordnorges kust, växer en särskild brunalg. Wikner fann att just den här algen hade de egenskaper han eftersökte. Algen visade sig ha en unik förmåga att påverka salivens sammansättning så att tandsten och plack minskade dramatiskt eller helt försvann. Upprymd av sin upptäckt tog Wikner det hela till nästa steg och kunde efter flera vetenskapliga studier bekräfta att resultaten var riktiga.

Klicka här för att läsa mer om produkten!

Positiva resultat i studier

Resultatet av vetenskapliga studier visar att ProDen PlaqueOff minskar förekomsten av tandsten och plack med upp till 88%. Dessutom leder användning av produkten till fräschare andedräkt och bättre munhygien överlag. Enkelt förklarat så bryts ProDen PlaqueOff ner i magen där de aktiva ämnena sedan tas upp av blodet och transporteras till munnen. Salivens sammansättning förändras så att tandstenen blir porös och mer eller mindre löses upp. Det hindrar placket från att få fäste på tänderna.

Algen, Ascophyllum nodosum, växer i det rena och kalla vattnet.
Skörden av algen

Havet utmed Nordnorges kust är ett av världens renaste. Algen skördas omsorgsfullt med mycket skonsamma metoder så att den kan återhämta sig mellan varven. En regel har upprättats för att skydda algerna och havet, områdena måste stå orörda i cirka tre år mellan varje skörd.

Nöjda kunder

Att bekämpa och förebygga ohälsa på tänderna och i munnen med just en naturlig produkt som denna alg känns väldigt bra, enligt personer som använt produkten. Svenska Daniel har uttalat sig positivt om ProDen PlaqueOff:

”Trots att jag alltid har varit mycket noga med mina tänder, hade jag fått en försämrad tandhälsa de senaste åren. Problem som tandköttsfickor, och början till paradondit gjorde att jag gick till tandläkaren flera gånger per år. Sedan jag började äta ProDen PlaqueOff har min tandhälsa förbättrats, och min tandläkare har sagt att jag absolut ska fortsätta med ProDen PlaqueOff.” 

Även Henrik, som också är en svensk kund, är nöjd med resultatet:

”Jag har väldigt trångt mellan mina tänder, och bildar lätt tandsten. Jag provade ProDen PlaqueOff, och nu är det inte längre lika besvärande att gå till tandläkaren. Dels har jag inte lika mycket tandsten som förut, och det lilla som bildats är lättare att ta bort jämfört med innan jag åt ProDen PlaqueOff.”

Läs mer om produkten, klicka dig vidare här!

Enkelt och smidigt

Att använda ProDen PlaqueOff är väldigt smidigt och bekvämt. Genom att ta två kapslar om dagen uppnår och bibehåller du effekten. Eftersom besök hos tandläkaren kan vara både dyra och obehagliga så finns det goda skäl att använda ProDen PlaqueOff, sannolikheten att du inte behöver gå till tandläkaren så ofta är stor. Det är utan tvekan en bra produkt för dig som är rädd om munhälsan och dessutom vill ha en fräsch andedräkt på köpet!

Ta hand om tänderna och munnens hälsa, beställ ProDen PlaqueOff – du också!  

Ta hand om din munhälsa! Foto: Stockphotosecrets