Hem Boende Trendig förvaring i korgar och lådor

Trendig förvaring i korgar och lådor

Gilla denna artikel
Förvaring kan vara både snyggt och praktiskt. Den här typen av korg är perfekt för sjalar, filtar m.m.
Oavsett om hemmet är stort eller litet så har saker en tendens att hamna på fel plats. Förvaringsutrymmen så som förråd eller garderober är viktigt för att hålla hemmet organiserat och trivsamt. Minst lika viktigt är det med förvaring för de mindre prylarna.

I hallen hamnar ofta vantar och halsdukar i en enda röra. I köket har vi ofta många lådor och skåp, men saknar den dekorativa förvaringen. I vardagsrum och sovrum har filtar, sockor, stickning, böcker m.m. en förmåga att försvinna eller bilda oordning. Även om du är noga med städningen så går det inte att ha för många korgar eller lådor att förvara prylar i. Dessutom är det trendigt att använda just korgar och lådor som både förvaring och som inredningsdetaljer. Så om du vill uppdatera inredningen med dekorativ förvaring – passa på nu när det går att köpa så mycket fint i butikerna!

Korgar i naturmaterial har varit på tapeten ett tag och trenden ser ut att hålla i sig. Du kan hitta fina exemplar i inredningsbutiker och på stormarknader.

Små korgar i olika modeller, stilar och färger finns att köpa i inredningsbutiker, blomsteraffärer och stormarknader. Här kan du samla vackra böcker, handarbete, tidningar, fjärrkontroller m.m.

Att ha en korg med lock kan vara väldigt snyggt och praktiskt. Här kan du gömma både det ena och det andra.

Gamla kistor och koffertar finns på loppisar och i second hand-butiker. Du sparar både på plånboken och på miljön av att shoppa begagnat emellanåt. En gammal kista kan dessutom vara en riktigt fin inredningspjäs.